top of page

Min bakgrund

Jag hjälper människor med kroniska symtom som värk, fibromyalgi, migrän, yrsel, ME, PostCovid, POTS, hjärndimma, reaktioner på mat och en mängd andra symtom.

Jag levde själv med ME symtom i 20 år. Allt började med ett komplicerat benbrott. När det börjat läka fick jag förkylningssymtom hela tiden och med tiden utvecklade jag bara fler och fler symtom. Till slut var jag mestadels bunden till mitt hem med allt ifrån ständig kraftlöshet och utmattning till reaktioner på i princip all mat. Vid minsta fysiska ansträngning var jag tvungen att vila i flera timmar. Jag hade drabbats av vad man inom
 vården kallar ME.
 

Under åren med ME letade jag desperat efter ett botemedel. Det finns knappt en metod jag inte provat, en kurs jag inte gått, men utan nån nämnvärd framgång.

Tills jag en underbar dag träffade på en kvinna som berättade om hur hon blivit helt frisk från ME med något som kallas Mindbodymetoden. Jag provade givetvis även den metoden. Och det var med både stor förvåning och enorm glädje som jag konstaterade att det faktiskt fungerade. Symtom lättade ett efter ett och till slut var jag helt fri från dem alla. 

Nu vill jag hjälpa så många andra som möjligt att få sina liv tillbaka, precis som jag fått.

Malin2.jpg

Jag är i grunden utbildad beteendevetare och har på senare år byggt på med andra utbildningar. Jag har stor nytta av alla i mitt nuvarande jobb som Mindbodycoach.

Formella utbildningar
 

- Beteendevetarlinjen (Halmstad högskola)

- Livscoach (Coach2Coach)

- Handledare i Sorgbearbearbetning (Svenska institutet för Sorgbearbetning)

- Mindbodycoach (Howard Schubiner, Freedom from Chronic pain)

Mina tjänster

Kurser
Personlig coaching
Föreläsningar
Services
Testimonials

Kundomdömen

Maria

"Jag är otroligt glad att jag har gått denna kurs. Den har hjälpt mig att vända på mitt mående och jag gör saker som jag inte har klarat på flera år. Jag kommer att fortsätta att jobba på det här sättet, och nu tror jag verkligen att jag en dag kommer att bli helt fri från mina symtom"

Emma

"Mindbody metoden, har hjälpt mig att skifta Mindset och ta stora kliv framåt i min resa att läka ME! Kursen har ett enkelt och konkret upplägg, vilket har gjort det lätt att följa trots låg energi. Malin är en personlig, kunnig och närvarande guide på resan. Jag är väldigt tacksam och glad att jag hittade hit."

Sandra

"Denna kurs har givit mig många bra verktyg till tillfrisknande. Den är på en nivå som är lättförståelig och Malin är pedagogisk i sitt ledarskap" 

bottom of page