top of page

Personlig coaching

När du går i enskild coaching med mig så har vi samtal online, via zoom.

Med trygghet och inkännande som grund guidar jag dig genom processen utifrån dina unika förutsättningar.

 

Förutom samtal kommer du även att få meditationer och övningar att jobba med, som jag väljer ut specifikt för just dina behov.
 

Pris 850 kr inkl. moms för 60 min
 

Boka 3 samtal för 2250 kr inkl. moms ( 750 kr per samtal )
 

Du bokar via kontaktformuläret på hemsidan eller genom att skicka ett mail till malin.coaching@outlook.com
 

Sagt om mig som coach

"Malin ger råd och tips för att komma i kontakt med sitt inre barn och lugna hjärna och nervsystem. Hon delar med sig av bra meditationer och egen erfarenhet.
Efter drygt två veckor klarade jag av att gå själv. Helt själv utan hjälp och stöd, hela vägen från ovanvåningnen och ut till uteplatsen. En stor seger!"


Caroline

Testimonials

Kundomdömen

Maria

"Jag är otroligt glad att jag har gått denna kurs. Den har hjälpt mig att vända på mitt mående och jag gör saker som jag inte har klarat på flera år. Jag kommer att fortsätta att jobba på det här sättet, och nu tror jag verkligen att jag en dag kommer att bli helt fri från mina symtom"

Emma

"Mindbody metoden, har hjälpt mig att skifta Mindset och ta stora kliv framåt i min resa att läka ME! Kursen har ett enkelt och konkret upplägg, vilket har gjort det lätt att följa trots låg energi. Malin är en personlig, kunnig och närvarande guide på resan. Jag är väldigt tacksam och glad att jag hittade hit."

Sandra

"Denna kurs har givit mig många bra verktyg till tillfrisknande. Den är på en nivå som är lättförståelig och Malin är pedagogisk i sitt ledarskap" 

bottom of page